Over de knolfamilie

“Ik ga nooit in de Achterhoek wonen” had ik tegen mezelf gezegd voordat ik mijn man Hans ontmoette. Mijn moeder was juist uit de Achterhoek vertrokken , dus ik wilde daar niet heen . Tenslotte wilde ik als ras echte Amsterdammer oud worden in mijn geboorte stad. Het leven nam echter een andere wending...

Opgegroeid in het regenwoud

In 2008 ontmoette ik mijn man Hans in het bruizende Van Gogh museum. Hans bleek in Haaksbergen, Twente, geboren te zijn. Hij is opgegroeid in het regenwoud van Irian Jaya. Het was dus niet verwonderlijk dat hij van ruimte en groen om zich heen hield.

Succesvol als gastheer en gastvrouw

Toen we in 2011 trouwden en onze eerste dochter verwachtten gingen we op zoek naar een bron van inkomsten.

Wij kregen het idee om een boutique hotel te starten in Amsterdam. Hans had ervaring als manager van een Amstedams hostel. Wij deelden de liefde voor reizigers en toeristen. Onze ervaring maakte dat we succesvol werden als gastheer en gastvrouw.

We mochten al snel met trots de titel “Superhost” hanteren op het boekingsplatform wat we gebruikten.

Hart voor de hospitality branche

Ons gezin groeide en de 60 m2 oppervlakte op de derde verdieping in hartje Amsterdam werd steeds krapper. De wens om ergens te gaan wonen waar we gasten konden blijven ontvangen deed ons hart voor de hospitality branche sneller kloppen.  Daarnaast leek het Hans geweldig om een huis te gaan zoeken in de buurt van zijn geboortegrond.


Maart 2018 was het dan eindelijk zo ver…we gingen bij een camping in de Achterhoek wonen. Hoewel we in ons recreatie werk een jaar vertraagd waren door ziekte, bleef bij ons het vuur branden om gasten te ontvangen.

We zijn open!

Het laatste gevecht voordat we met Hemelvaart 2019 open konden was de moeite waard.

Het is heerlijk om het publiek te leren kennen van kampeerders.

Het idee dat we invloed hebben op de ervaring van iemand anders fascineert ons. De tevreden blik van gasten die aan het genieten zijn blijft onbetaalbaar.


We zien er naar uit u te verwelkomen!

Bekijk de beschikbaarheid en boek een ruime plaats. Heeft u nog vragen? 

Mail via het Contact formulier

Of bel: 06-41237500

     onontdekte camping     

Erve 't Byvanck is een kleine, mooi gelegen camping. Ruime grote plekken. 3-tal kleine grasvelden. Veel comfortplaatsen met goede voorzieningen. Vriendelijk onthaal. Sanitair is voor groot deel nieuw. Superschoon. Zeer comfortabel. Heerlijk rustig gelegen. Speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Prima uitvalsbasis voor lange fietstochten en vlak bij de Duitse grens. Erg veel camping voor weinig geld.

D. Bloemen, Zoover

Logo camping in Beltrum Erve 't Bijvanck
SVR camping 'Erve 't Byvanck'

Bruggertweg 5Beltrum, Gelderland