WIJ GAAN VERTREKKEN….

Ben JannyTwintig jaar geleden werden wij de bewoners van Erve’t Byvanck, een prachtig erf in de Achterhoek.
Een erf dat we ook al twintig jaar delen met gasten: kampeerders en daarnaast B&B gasten en families in ons gastenverblijf.
Met ontzettend veel plezier hebben wij hier al die jaren gewoond en gewerkt en we hebben genoten van de ontmoetingen met zoveel verschillende gasten.
Toch gaan wij nu afscheid nemen van deze plek.
We willen iedereen bedanken die ooit bij ons te gast zijn geweest.
Met ons verstand hebben we die beslissing genomen. We hopen er zelf meer op uit te kunnen trekken en i.p.v. gastheer/-vrouw te zijn nu zelf gast te worden. Ook al staan we achter onze keuze ons gevoel zegt ons dat het niet makkelijk gaat worden om hier te vertrekken. Er is zoveel wat ons bindt aan dit erf!
Maar omdat we weten dat Hans en Floor hier met hun gezin komen wonen en ook gasten zullen blijven ontvangen, gaat het wel lukken.
Wij zijn er blij mee dat een volgende generatie op Erve ’t Byvanck met fris elan invulling gaat geven aan de gastvrijheid waar de Achterhoek zo bekend om staat.
Daar wensen wij ze heel veel succes mee! Op 15 maart 2018 ‘dragen wij het stokje over’.

Ben en Janny Gerritsen

EN GEVEN HET STOKJE OVER NAAR.....

Even voorstellen… de nieuwe bewoners van erve ‘t Byvanck. Wij zijn Hans en Floor Knol en samen met onze kinderen Nikita (6), Skyler (4), Scott (2) en Dakota (baby) nemen wij vanaf het voorjaar 2018 erve ‘t Byvanck over.
Floor is geboren en getogen in hartje Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Hans is geboren in Buurse, opgegroeid in Indonesie en heeft zich als halve nomade zich het toeristische wereldje eigen gemaakt. Samen hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in “hospitality”.
De wereld is mooi en Amsterdam is prachtig. Toch is geen ander plekje waar wij de rust en ruimte hebben gevonden om ons gezin en bedrijf verder te ontwikkelen dan op erve ‘t Byvanck in de prachtige omgeving van de Achterhoek.
We zien ernaar uit om jullie te ontmoeten, vanaf maart 2018.
Een hartelijke groet!

Familie Knol

familie Knol

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
9,0
9,3
8,0
9,4
9,3

9,1

63
beoordelingen
Byvanck-voorzijde Rustige camping met ruime kampeerplaatsen Ontbijt_Buiten_2 Landelijke kamer kamperen in achterhoek Winter-tafreel Herfstzon_laan Valken Uutbloazen Uutbloazen_2 Uitzicht_ontbijtkamer Speelplaats1 Schapen Paasvuur Oprit in de herfst Ontbijtgasten Luchtfoto Kampeerveld-met-lantaarn Huifkarren Groepsaccommodatie Achterhoek Groepsaccommodatie 15 personen Gastentuin Dakplataan Camperplaats camping bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek08 Landelijke kamer_extra bed Woonhuis Terras winter Wasruimte kamperen_camping_erve_byvanck_achterhoek19

ACSI bordANWB bordB&B bordboerderijkamersRustpunt bordVeKaBo bordInformatie Borculo