Over Erve 't Byvanck

Ben JannyWij zijn Janny en Ben Gerritsen, bewoners van Erve 't Byvanck. Wij vinden het een voorrecht op zo'n mooie en rustige plek te mogen wonen en willen ons fraaie erf delen met gasten die bij ons kunnen overnachten. 

We willen u, als onze gast, laten meeproeven van het leven op het Achterhoekse platteland, waar de mensen gemoedelijk zijn en het leven 'een tandje lager' staat

Andere vaste bewoners van ons erf zijn:

  • Geezer- onze Golden Retriever van 5 jaar oud. Een echte jonge hond: altijd (over)enthousiast en blij als hij mensen en andere honden ziet.
  • Garfield- de boerderijkater die over het hele erf struint (ook 's nachts)- van ons meer dan voldoende te eten krijgt waardoor hij, als het goed is, niet op het kampeerveld komt 'stropen'.
  • de geiten Vivian, Brownie,  en Vlecky- bewoners van de kleindieren hof. Zij zijn makkelijk benaderbaar, al kunnen ze wel eens 'bokkig' doen (ook al zijn het dames!). Rond het middaguur is etenstijd. Kinderen mogen daarbij helpen als ze dat leuk vinden.
  • Iwan het dwergkonijn- woont in zijn/haar (?) eigen villa, mag geaaid worden en met grasjes worden verwend.
  • 'onze' torenvalken- die in de nestkast bij het kampeerveld elk jaar proberen een nest jonge valkjes groot te brengen maar de eksters en Vlaamse gaaien altijd goed in de gaten moeten houden, anders roven die hun nest leeg. Gelukkig houden vele kampeeders dit ook goed in de gaten!
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
9,0
9,3
8,1
9,4
9,3

9,1

63
beoordelingen
Byvanck-voorzijde Rustige camping met ruime kampeerplaatsen Ontbijt_Buiten_2 Landelijke kamer kamperen in achterhoek Winter-tafreel Herfstzon_laan Valken Uutbloazen Uutbloazen_2 Uitzicht_ontbijtkamer Speelplaats1 Schapen Paasvuur Oprit in de herfst Ontbijtgasten Luchtfoto Kampeerveld-met-lantaarn Huifkarren Groepsaccommodatie Achterhoek Groepsaccommodatie 15 personen Gastentuin Dakplataan Camperplaats camping bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek08 Landelijke kamer_extra bed Woonhuis Terras winter Wasruimte kamperen_camping_erve_byvanck_achterhoek19

ACSI bordANWB bordB&B bordboerderijkamersRustpunt bordVeKaBo bordInformatie Borculo