Ontdek de bruisende gezelligheid in Borculo

Camping-in-de-Achterhoek-Borculo

Omgeven met natuurgebieden, rust en ruimte maakt het stadje Borculo een  gezellige oase waar veel te doen is. Naast de voortreffelijke collage van handige winkels als Albert Heijn, Coop, Aldi, Welkoop, Hema, Kruitvat en de Action zijn er oogstrelende horeca gelegenheden en musea. 

Ook als u op zoek bent naar mooie kleding, schoenen, sieraden of leuke kado’s bent u hier aan het juiste adres. Op woensdag ochtend is er weekmarkt op de marktstraat. Op de markt zelf kunt u heerlijke  verse groente en fruit kopen, bloemen, planten, Antiek- en curiosa, huishoudartikelen, huisdierartikelen en hobbyartikelen terwijl u met een lekkere loempia of gebakken visje over de markt kunt struinen. 

Hoewel kasteel Borculo in 1870 is afgebroken zijn de historische elementen in het stadje nog goed zichtbaar. De monumenten geven Borculo een bijna middeleeuws karakter. De historische sfeer is ook goed te proeven in café restaurant De Gracht, waar u heerlijke maaltijden kunt nuttigen of alleen even een kopje koffie of thee kunt drinken.