Het Uutblaos Huusken, hét rustpunt in de Achterhoek

De Achterhoek leent zich uitermate voor lange fietstochten door het coulisselandschap. En wat is er fijner dan nadat u een aantal kilometer er op hebt zitten, even te zitten met een drankje en een versnapering? Op Erve ’t Byvanck treft u een gezellig rustpunt: het Uutblaos Huusken. Een plek om even te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van een drankje, versnapering of ijsje.

Faciliteiten bij rustpunt het Uutbloashuusken

Bij het Uutbloashuusken kunt u plaatsnemen onder de oude bomen om “effe uut te bloaz’n” zoals wij dat in de Achterhoek zeggen. Met het vrolijke getjilp van de vogels op de achtergrond en de geur van het bos komt u even helemaal tot rust. In het huisje kunt u een drankje, boerenijsje of koek kopen. Er is geen bediening en de vergoeding mag u in het geldkistje deponeren.

Heeft u een lekke of platte band? Dan is op de receptie een sleutel verkrijgbaar voor de ANWB fietsservicebox. Ook is er een fietspomp aanwezig en een oplaadpunt voor een electrische fiets.
In het gastenverblijf kunt u gebruik maken van het toilet.

Prijzen

Koffie of thee € 1,50
Frisdrank € 1,50
Boerenijsje € 1,20
Waterijsje € 0,80
Toiletbezoek € 0,50 (gratis bij gebruik van betaalde consumptie)
Opladen electrische fiets € 0,50 (gratis bij gebruik van betaalde consumptie)

Rustpunt.nu, daar heb je een punt!

Erve ’t Byvanck is aangesloten bij rustpunt.nu. Via de website of de app kunt u alle rustpunten in de omgeving bekijken en zo van rustpunt naar rustpunt fietsen of wandelen. Bij alle rustpunten kunt u wat drinken, uw fiets repareren of opladen, of een bezoek brengen aan het toilet. Wilt u meer weten over de rustpunten, bezoek dan de website www.rustpunt.nu

Maak een prijsopgaveReserveer online

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,3
8,0
9,4
9,3

9,1

63
beoordelingen
Byvanck-voorzijde Rustige camping met ruime kampeerplaatsen Ontbijt_Buiten_2 Landelijke kamer kamperen in achterhoek Winter-tafreel Herfstzon_laan Valken Uutbloazen Uutbloazen_2 Uitzicht_ontbijtkamer Speelplaats1 Schapen Paasvuur Oprit in de herfst Ontbijtgasten Luchtfoto Kampeerveld-met-lantaarn Huifkarren Groepsaccommodatie Achterhoek Groepsaccommodatie 15 personen Gastentuin Dakplataan Camperplaats camping bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek08 Landelijke kamer_extra bed Woonhuis Terras winter Wasruimte kamperen_camping_erve_byvanck_achterhoek19

ACSI bordANWB bordB&B bordboerderijkamersRustpunt bordVeKaBo bordInformatie Borculo