Leuke groepsaccommodatie in de Achterhoek tot 15 personen

groepsaccommodatie in de achterhoekOp zoek naar een gezellige groepsaccommodatie in de Achterhoek? Kom dan naar Erve 't Byvanck! Met groepen tot 15 personen kunt u hier genieten van de geweldige natuur en de fijne, Achterhoekse sfeer.

U verblijft in een authentieke boerderij die wij omgebouwd hebben tot een gezellige, knusse groepsaccommodatie. Om de bijzondere sfeer van de vroegere jaren toch weer te kunnen geven, hebben wij oude elementen gecombineerd met hedendaagse gemakken.

Groepsaccommodatie met goede faciliteiten

groepsaccommodatie in de achterhoekZo kunt u met het gezelschap plaats nemen voor de grote open haard, maar het is ook mogelijk om een film te kijken op het grote plasmascherm. Daarnaast vindt u in de groepsaccommodatie een leuke spelletjeshoek voor de kinderen, een ruime, compleet ingerichte keuken, slaapkamers met aangrenzend een badkamer en een terras met meubilair. Als gast van onze accommodatie mag u gedurende uw verblijf gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

Op het terras geniet u met zijn allen van heerlijke rust een een prachtig uitzicht over het landschap.

Voordelig lang weekend weg

Een weekend weg met vrienden of familie is bij ons extra voordelig. U verblijft al een lang weekend bij ons vanaf € 45,00 per persoon. Dat noemen wij voordelig genieten.

Bent u met meer dan 15 personen? Ook dat is geen enkel probleem. Het is mogelijk om een verblijf in ons groepsverblijf te combineren met enkele kampeerplaatsen. 

Bekijk beschikbaarheidVraag informatie aan

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,3
8,0
9,4
9,3

9,1

63
beoordelingen
bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek05 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek12 Ontbijt Ontbijt_Buiten Ontbijt_Buiten_2 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek07 Landelijke kamer_extra bed Kamer 4_breedJPG Kamer 4-2 Kamer 3_2 Kamer_1 Huiskamer_klein Huiskamer_klein_2 Herfstzon_laan Douche bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek16 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek15 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek14 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek11 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek10 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek08 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek06 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek03 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek02 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek01 Badspullen_Kamer3