Bed en breakfast in de Achterhoek: even lekker weg

bed breakfast in de achterhoekWilt u het fijne, landelijk gevoel van de Achterhoek ervaren? Boek dan een van de kamers in ons mooie bed & breakfast. Alle gastenkamers van Erve 't Byvanck zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en badkamer. U slaapt op een eenpersoons boxspring van goede kwaliteit.

Dit, in combinatie met de rust van de Achterhoek, zorgt ervoor dat u elke ochtend weer uitgeslapen wakker wordt!

 

Bed en breakfast Achterhoek - overnachten in een kamer naar keuze

bed & breakfastkamerOnze bed & breakfast in de Achterhoek biedt u vier aparte kamers die allemaal over een eigen, bijzondere sfeer beschikken. U heeft de keuze uit de Scandinavische, de Mediterrane, de Koloniale en de Landelijke kamer. Het ontbijt met onder andere diverse streekproducten staat voor u klaar in de gezamenlijke recreatieruimte. Hier kunt u tevens terecht als u even tv wilt kijken of voor de open haard een boek wilt lezen. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

Ontdek de natuur vanuit onze bed en breakfast in de Achterhoek

B&B achterhoekDe natuur rondom Erve 't Byvanck is ronduit prachtig. Waar u ook kijkt, overal heeft u zicht op mooie bomen en uitgestrekte weiden. Het is de perfecte omgeving om een mooie wandel- of fietstocht te maken. Wij raden u aan hier vooral de tijd voor te nemen en stil te staan bij alle prachtige dingen die u tegenkomt.

Uiteraard zijn er ook meer dan genoeg bezienswaardigheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke wijnproeverij in de nabijgelegen wijnboerderij of een ritje met de historische stoomtrein?

Bekijk beschikbaarheidReserveer onlineNeem contact op

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,3
8,0
9,4
9,3

9,1

63
beoordelingen
bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek05 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek12 Ontbijt Ontbijt_Buiten Ontbijt_Buiten_2 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek07 Landelijke kamer_extra bed Kamer 4_breedJPG Kamer 4-2 Kamer 3_2 Kamer_1 Huiskamer_klein Huiskamer_klein_2 Herfstzon_laan Douche bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek16 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek15 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek14 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek11 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek10 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek08 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek06 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek03 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek02 bed_breakfast_erve_byvanck_achterhoek01 Badspullen_Kamer3

ACSI bordANWB bordB&B bordboerderijkamersRustpunt bordVeKaBo bordInformatie Borculo